Home » Vippi » Lainaa Ilman Luottotietoja

Lainaa Ilman Luottotietoja

Pikavipit tulivat suomeen vuonna 2006 ja jälkeen niiden suosio on ollut kovassa kasvussa. Kuitenkin ovat hakeneet paljon vastoinkäymisiä aikojen kuluessa ja varsinkin ne ensimmäiset pikalaivat mitä nettiin tuli tarjolle suomalaisella olivat hyvin kalliita ja epäselviä. Kun ihmiset joutuivat näiden kanssa sitten ongelmiin niin helposti syytettiin pikalainoja ja tämän takia niiden maine oli varsinkin alussa hyvin heikko.

Edullisin Kulutusluotto 2016

Vieläkin monet pikavipit ovat sellaisia, että niistä ei kovin moni haluaa puhua. Pikalainoja mainion edelleen hyvin heikko ja moni ei ole valmis myöntämään edes kavereilleen, että ovat ottaneet vippi netistä. Siltikään, että nykyiset pikalainat ovat täysin erilaisia kuin vanhat heikommat lainat.

Kävin suurin ongelma varsinkin alussa oli se, että niitä maksuaika äärimmäisen lyhyt, mutta hinta erittäin korkea. Nykyään kuitenkin hinnat ovat selvästi pienempiä kuin alussa ja samaten maksuaikaa mahdollista saada paljon enemmän kuin, koskaan aikaisemmin on ollut mahdollista edes saada. Tämän takia pikalaina maksaminen takaisin käy helpommin ja samalla myös riski siihen, (https://seriffilaina.fi/) että ongelmia tulee on selvästi pienempi kuin se aikoinaan on ollut.

Sellainen riski mikä se ehkä joskus on ollut, mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että se olisi täysin riskitön laina ottaa. Koska pikavippi otetaan aina ilman vakuuksia jos rahoja ei löydy takaisinmaksuun niin ei voi esimerkiksi jättää vakuuksia niitä pantiksi.

Tämän takia on melkein pakko varautua erityisen hyvin pikalainan kanssa ja olla hyvin tarkkana sen kanssa, että sen saa maksettua juuri siten kuin on sovittu.

Asuntolaina Ilman Vakuuksia

Käsittelen totuus pikalainoista. Monilla on vielä se vanha uskomus niille vaarallisuudesta ja siitä, että niiden kanssa ongelmia tuleminen on lähes varmaa. Vaikka pikalaina ei olekaan mikäli tällainen kuten ei mikään muukaan laina tietenkään niin sellaisen kanssa ongelmia joutumista voi välttää joten todella hyvin jos haluaa. Tärkeää on kuitenkin tällai lukea kaikki lainan ehdot ja olla varma siitä, että takaisinmaksun kanssa ei ole liikaa haasteita.

Usein kannattaa myös arvioida aika hyvin se, että kuinka paljon pystyy maksamaan lainaa takaisin kuukausittain. Tässä ei ole mitään yhtä selvää määrää joka olisi hyvä saada maksettua vaan tärkeintä on aina mitoittaa se määrä lainan koon mukaisesti. Ei olekaan mikähän tarkka totuus se, että lainaa pitäisi lyhentää esimerkin 200 euroa kuussa vähintään. Myös pienet lyhennykset voivat olla hyvin hyviä, mutta niiden kanssa kuitenkin lainan hinta nousee suuremmaksi.